Kinderyoga;

Bij Helen Purperhart heeft Esther de opleiding tot Kinderyoga Docent gevolgd.  
Bij Kinderyoga komen yogahoudingen en concentratieoefeningen ruim aan bod, maar plezier staat hier voorop! Kinderyoga helpt bij het verbeteren van de lichaamshouding en ademhaling. Het maakt het lichaam soepel & sterk en vergroot de concentratie. Zeker kinderen die moeite hebben met ontspannen zijn gebaat bij yoga.

De lessen worden gegeven aan kinderen van 2 jaar tot 12 jaar. Vanaf Oktober 2016 geeft Esther ook peuteryoga. Peuteryoga is voor peuters van 2 tot 4 jaar oud onder begeleiding van een volwassene. Een fijne manier om coördinatie en het zelfvertrouwen te vergroten. Helpt bij het vinden van rust en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van peuteryoga kaarten.

Peuteryoga bestaat uit 4 lessen van 45 minuten en kost 25 euro, vrijgesteld van btw.

Kindertherapeutisch yoga;

Een vorm van yoga, waarbij er aandacht wordt besteed aan een of meerdere hulpvragen van een ouder/verzorger/ kind op het gebied van; motoriek, soepelheid in de spieren/ gewrichten, lichaamshouding en ademhaling. Plezier in bewegen en het soepeler worden, zal uw kind ervaren als leuk, prettig en een echte uitdaging. Naast de reguliere therapie, wordt er gebruik gemaakt van kinderyogakaarten en kindermassage kaarten. Kindertherapeutisch yoga wordt gegeven door een geregistreerde kinderfysiotherapeut met een aanvullende kinderyoga docenten opleiding. Er zijn geen kosten verbonden aan kindertherapeutisch yoga.

Kindertherapeutische Meditatie en Ontspanning:

Voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Er is een lesprogramma ontwikkeld voor kinderen met spanningsklachten, ademhalingsklachten, een beperking, kinderen met klachten aan houding-en bewegingsapparaat.

Dit is een onderdeel van en aanvulling op een Kinderfysiotherapeutische behandeling. De therapie wordt individueel gegeven door een kinderfysiotherapeut. Aan deze behandeling zijn geen extra kosten verbonden.

Voor meer informatie en voor inschrijving kunt u ons bellen of mailen.

Telefoonnummer; 0182-528141 en 06-14744817 

Email; kinderfysiotherapie1@tele2.nl