Kindermassage (4 t/m 12 jaar)

In het dagelijks leven wordt er veel van kinderen verwacht.
De eigen ontwikkeling gaat op hoge snelheid en dit leidt soms tot onrust, spanningen, slapeloosheid, bedplassen en gedragsproblemen.
Daarom is er KINDERMASSAGE.
De kindermassage is de een veelzijdige massage. Deze massage vorm is volledig afgestemd op kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De (kinder)fysiotherapeut leert de ouder/verzorger om de massage toe te passen bij het kind. Dit heeft als groot voordeel dat op elk geschikt moment de massage kan worden toegepast.
De (kinder)fysiotherapeut leert de ouder ook de (Gouden Regel) Less is More!
Het gaat niet om de hoeveelheid handgrepen of massage vormen die men leert, maar om hoe de massage wordt gegeven en hoe het kind erop reageert. Een massage bij een kind is een hele gevarieerde massage.
Bij Kindermassage is het heel belangrijk om het kind een goed afgestemde massage te geven, waarbij het gaat om een zachte en ontspannen aanraking.
De massage zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen.
Studies wijzen uit dat wanneer kinderen regelmatig gemasseerd worden intensiever spelen, rustiger slapen, productiever en minder agressief zijn.
Kindermassage kan ook een positief effect hebben op kinderen met ADHD en aan autisme verwante stoornissen. Kinderfysio & Fysio van Schaik-Dijcks is gespecialiseerd in Kindermassage bij kinderen van 4-12 jaar.
De therapie wordt individueel gegeven door een (kinder)fysiotherapeut.

Praktijk Rotterdam Kralingen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijk Gouda / Nelson Mandela Centrum

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact opnemen