15-05-2022

Beste mensen, 

Het is vandaag zondag 15-05-2022  en de verbouwing aan de nieuwe locatie is volop aan de gang.

Er zijn dit weekend muren gemetseld en behandel kamers gecreëerd. Afgelopen week zijn er hele mooie kozijnen voor deuren en ramen gemaakt en is alles voorbereid voor de muren die gemetseld zijn. Het wordt erg mooi en er wordt flink geklust en heel hard gewerkt. 

Wat nu al opvalt, is de ruimte en het licht wat het pand binnen komt. Het is een hele fijne, mooie locatie en wij kunnen niet wachten tot het af is. Maar.... geduld is een schone zaak.

We houden u op de hoogte!  Nieuwe adres per 1  September 2022;

Kinderfysio & Fysio Multidisciplinair Centrum Van Schaik-Dijcks

Oostzeedijk Beneden 87

3061 VN Rotterdam Kralingen

Voor ons breekt er een spannende tijd aan en een nieuwe fase. Wij zijn sinds 2008 als Kinderfysio & Fysio Praktijk gevestigd in Rotterdam Kralingen.

Ik zelf werk al sinds 1999 als Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut in de mooie stad Rotterdam. In 1999 ben ik gestart als fysiotherapeut op de longafdeling in het SFG ziekenhuis, daarna heb ik jarenlang gewerkt als "bedrijf" fysiotherapeut bij het toenmalig NN. Ik vervolgde mijn weg als kinderfysiotherapeut in Rotterdam Spangen en koos uiteindelijk voor de wijk Rotterdam Kralingen, omdat deze zo mooi aan de Kralingse Plas ligt.

Vanaf 2008 tot heden zijn wij daar als Kinderfysio & Fysio Praktijk gevestigd en gebleven.

Het is een echte werkstad met een multiculturele samenleving. Vanaf de start dat ik hier begon met werken, voelde ik mij met hier erg thuis.

Op 1 mei 2022 zullen wij druk gaan klussen en verbouwen aan de gerenoveerde nieuwe locatie in Rotterdam Kralingen,

Wij gaan als Kinderfysio & Fysio Praktijk per September 2022 verhuizen naar een groot pand aan de Oostzeedijk beneden nr 87. Het betreft een heel mooi hoekpand, waar nieuwe behandelkamers worden gebouwd, en grote wachtruimte, een grote oefenzaal met kunstgras en een gave klimwand.

Daarnaast hebben wij geïnvesteerde in nieuwe fitness apparatuur, ICT, nieuw speel en oefenmateriaal, nieuwe meubels, nieuwe vloeren en wanden en een geavanceerd ventilatie systeem/ klimaat systeem. 

Wij zijn erg blij en verheugd en kunnen eigenlijk niet wachten tot alles af is en ingericht.

Wij blijven bezig met het werken aan een gezonde leefstijl en vinden het een mooie uitdaging om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te motiveren en te stimuleren om te komen tot een gezonde leefstijl.

Als u of uw kind last heeft van overgewicht of moeite heeft zijn of haar streef gewicht te handhaven, kunnen wij u en uw kind helpen.

Zowel in Gouda als Rotterdam bieden wij individueel een beweegplan op maat aan en helpen u en uw kind met een gezonde leefstijl. Neem gerust contact op met een van onze collega telefonistes en meld u bij ons aan.

Veel mensen hebben de laatste tijd te maken gehad met Corona en Covid19 klachten. Wij bieden in de praktijk hulp bij ademhaling/ontspannen en het opzetten van een individueel beweegplan om uw conditie en zo uw alle daagse activiteiten weer kunnen gaan doen. Wij helpen u bij het opbouwen van uw conditie en het opstellen van individuele beweegdoelen en werken naar deze doelen toe. Revalidatie na corona wordt vergoedt vanuit de basis verzekering en zijn geen aanvullend kosten aan verbonden. U heeft een verwijzing nodig van de huisarts of specialist waarop herstelzorg na corona of revalidatie zorg na corona staat vermeldt.

Neem gerust contact op met een van onze collega telefonistes en meld u bij ons aan.

Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in schrijfproblemen bij het schoolgaande kind, ondervind uw kind hier moeite mee dan kunnen wij uw kind helpen. Tijdens de behandeling kijken wij verder en zullen wij ook aandacht besteden aan een goede zithouding en KANS (Klachten arm, nek en schouders)  klachten bij kinderen. Een iPad Neck bij kinderen of nek-en rugklachten als gevolg van een eenzijdige, belastende zithouding zien wij veel in de praktijk terug.

Heeft uw kind last van urine of feces verlies en is hij of zij nog niet zindelijk op 4 jarige leeftijd? Wij kunnen uw kind daarbij helpen. Onze kinderbekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in deze klachten. Soms is uw kind al met 5 behandelingen op weg geholpen.

Binnen 24 uur zullen wij contact met u  opnemen. Wij zijn heel blij dat wij nu meer telefonisch bereikbaar kunnen zijn en hopen dat u daar profijt van heeft.

Op maandagen en woensdagen zijn de beweeglessen van de Lifestyle Carrousel en Fitkids lessen weer gestart in Gouda, de groep is al aardig vol, maar er is nog plaats! Dus u en uw kind kunnen zich nog aanmelden!

Ik wens u allen een hele fijne werkweek toe!

Fysio Groeten Esther, Onno, Annemiek & Miranda

 


 

 

 

 
 

 

KINDERFYSIO & FYSIO VAN SCHAIK-DIJCKS

FYSIOTHERAPIE VOOR DE KLEINE

FYSIOTHERAPIE VOOR JONG & OUD

FYSIOTHERAPIE 0-17 JAAR

SPELENDERWIJS LEREN ONTWIKKELEN

BEWEGEN MET PLEZIER

DE KINDERFYSIO & FYSIO PRAKTIJK IN ROTTERDAM & GOUDA & MOORDRECHT & ALPHEN AAN DEN RIJN