19-01-2022

Beste mensen, 

Het is vandaag donderdag 19-01-2022.

Corona is helaas nog niet weg te denken uit ons land, Wij horen op 14 januari of de Lock down wordt opgeheven. Spannend voor heel veel sectoren.

Reden te meer om onze Life Style in de gaten te houden. Als u of uw kind last heeft van overgewicht of moeite heeft zijn of haar streef gewicht te handhaven, kunnen wij u en uw kind helpen.

Zowel in Gouda als Rotterdam bieden wij individueel een beweegplan op maat aan en helpen u en uw kind met een gezonde leefstijl. Neem gerust contact op met een van onze collega telefonistes en meld u bij ons aan.

Veel mensen krijgen weer wat last van nek-rug en schouderklachten. Ons advies is, wacht niet te lang met uw klachten en laat er tijdig wat aan doen.Zo voorkomt u dat u lang doorloopt met nek-rug of schouderklachten.

De  Kinderfysio & Fysio Praktijk meer telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 8.30 - 17.30 krijgt u direct iemand aan de lijn. 

Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in schrijfproblemen bij het schoolgaande kind, ondervind uw kind hier moeite mee dan kunnen wij uw kind helpen. Tijdens de behandeling kijken wij verder en zullen wij ook aandacht besteden aan een goede zithouding en KANS (Klachten arm, nek en schouders)  klachten bij kinderen. Een iPad Neck bij kinderen of nek-en rugklachten als gevolg van een eenzijdige, belastende zithouding zien wij veel in de praktijk terug.

Heeft uw kind last van urine of feces verlies en is hij of zij nog niet zindelijk op 4 jarige leeftijd? Wij kunnen uw kind daarbij helpen. Onze kinderbekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in deze klachten. Soms is uw kind al met 5 behandelingen op weg geholpen.

Binnen 24 uur zullen wij contact met u  opnemen. Wij zijn heel blij dat wij nu meer telefonisch bereikbaar kunnen zijn en hopen dat u daar profijt van heeft.

Op maandagen en woensdagen zijn de beweeglessen van de Lifestyle Carrousel en Fitkids lessen weer gestart in Gouda, de groep is al aardig vol, maar er is nog plaats! Dus u en uw kind kunnen zich nog aanmelden!

Ik wens u allen een hele fijne werkweek toe!

Fysio Groeten Esther, Onno, Annemiek & Miranda


 

 

 

 
 

 

KINDERFYSIO & FYSIO VAN SCHAIK-DIJCKS

FYSIOTHERAPIE VOOR DE KLEINE

FYSIOTHERAPIE VOOR JONG & OUD

FYSIOTHERAPIE 0-17 JAAR

SPELENDERWIJS LEREN ONTWIKKELEN

BEWEGEN MET PLEZIER

DE KINDERFYSIO & FYSIO PRAKTIJK IN ROTTERDAM & GOUDA & MOORDRECHT & ALPHEN AAN DEN RIJN