Babymassage

Wanneer een baby bij ons onder behandeling is, kunnen wij babymassage als aanvullende therapie inzetten. Dit kan bijvoorbeeld als er sprake is van een verhoogde spanning in het lichaam van de baby of wanneer darmkrampjes de overhand hebben. Dit kan de ontwikkeling in de weg staan.

Aan deze behandeling zijn geen extra kosten verbonden.

Shantala Baby Massage: Deze massagevorm komt uit India. In India is het heel gebruikelijk dat een moeder haar kind masseert. We vinden dit overigens ook in andere culturen terug.

Massage voor de baby is niet alleen goed voor de band tussen ouder en baby, maar kan ook het slaapgedrag verbeteren en vermindert de kans op darmkrampjes.

Tijdens deze lessen wordt er uitleg gegeven over de lichaamstaal van uw baby en het ontstaan van darmkrampjes. U krijgt duidelijke uitleg hoe u de massage dient uit te voeren. Samen met u wordt gekeken welk onderdeel van de massage uw baby het prettigst vindt.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen jonge ouders vragen stellen en ervaringen met elkaar uitwisselen. De Shantala Babymassage bestaat uit 4 lessen van 50 minuten ( voor een groep) en 30 minuten individueel, massageolie & lesmateriaal is inbegrepen.

De cursus is op maandag, woensdag en vrijdag in Rotterdam Kralingen, Crooswijk en Gouda. Inschrijving op aanvraag! U kunt u inschrijven via onze secretaresse:

U kunt bellen via het Zakelijke Mobiele Telefoonnummer; 06-14744817 of een email sturen naar; fysio.vanschaik-dijcks@online.nl
U kunt de flyer over babymassage hier bekijken.

Cursusleiders: Esther van Schaik-Dijcks en Annemiek Verhulst

We werken in groepen van maximaal 5 personen, waardoor we u veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Daarnaast zijn Esther en Annemiek behalve
Fysiotherapeut, ook Kinderfysiotherapeut en beschikken ze over veel kennis van het houding- en bewegingsapparaat en de motorische ontwikkeling van uw kind.

Praktijk Rotterdam Kralingen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijk Gouda / Nelson Mandela Centrum

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact opnemen