Massage

Het doel van een massage therapie is u te ondersteunen in het oplossen van uw lichamelijke klachten, zodat u weer in een gezonde balans komt.

Door diverse ervaringen in ons leven of situaties waar in wij verkeren nemen wij zowel lichamelijk als emotioneel een houding aan die ons diverse lichamelijke ongemakken kunnen bezorgen. Op den duur kan het ons dagelijks functioneren gaan belemmeren. Rugklachten, hoofdpijn, maag-darm klachten en vermoeidheid zijn duidelijke indicaties.

Wat kunt u verwachten bij een massage therapie?

Tijdens een behandeltraject wordt dan ook niet alleen uw klacht behandeld, maar wordt u tevens begeleid in het bewustwording proces naar de oorzaak van de klacht. Door met elkaar in gesprek te gaan komen we te weten wat de oorzaak of oorzaken kunnen zijn. Met massage therapie gaan we samen kijken wat nodig is om tot een oplossing te komen.
De behandeling bestaat meestal uit een combinatie van massage vormen.
Daarnaast kunnen wij als fysiotherapeuten ademhaling en ontspanning therapie inzetten bij klachten als gevolg van stress.
Deze vorm van therapie is een onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling. Wij vinden als praktijk dat deze therapie vorm, vaak vergeten wordt en heel erg waardevol kan zijn bij het oplossen en of verminderen van klachten aan het houding en beweging apparaat.
Bij Kinderfysio & Fysio van Schaik-Dijcks maken wij veel gebruik van deze behandelvorm en zien wij zeer goede resultaten! Juist in deze tijd waarin wij nu leven, kan u meer last hebben van spanning klachten. Wij helpen u graag!

Praktijk Rotterdam Kralingen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijk Gouda / Nelson Mandela Centrum

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 8:00 – 19:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact opnemen